מתכון לסופגניות מתוקות
סופגניות מתוקות לחנוכה, עם ריבה ושבבי קליפת תפוז לטוויסט מעניין.
מצרכים
500 גרם קמח שמרים
40 גרם סוכר
140 מ״ל חלב
50 מ״ל שמן קנולה
2 ביצים
1 חלמון
רבע כפית גרדת לימון או תפוז
קורט מלח
שמן קנולה לטיגון
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים, חלמון, גרדת לימון ומלח.
2. מערבבים במהירות נמוכה כדקה.
3. מוסיפים בהדרגה את הקמח וממשיכים ללוש כדקה נוספת.
4. מוסיפים בהדרגה את השמן ולשים עוד כ-10 דקות.
5. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה במקום חמים.
6. מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים בקוטר של כ – 3 ס"מ
7. מניחים על מגש עם נייר פרגמנט משומן ומרווחים של כ- 3 ס"מ .
8. משמנים מעט את הכדורים על מנת למנוע התייבשות.
9. מתפיחים שוב כ -45 דקות עד להכפלת הנפח.
10. מחממים בסיר רחב שמן לחום בינוני נמוך.
11. מטגנים כ4 עד 5 סופגניות בכל פעם 5 דקות מכל צד, עד להזהבה.
12. מעבירים לנייר סופג. ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר.
מצרכים
500 גרם קמח שמרים
40 גרם סוכר
140 מ״ל חלב
50 מ״ל שמן קנולה
2 ביצים
1 חלמון
רבע כפית גרדת לימון או תפוז
קורט מלח
שמן קנולה לטיגון
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים, חלמון, גרדת לימון ומלח.
2. מערבבים במהירות נמוכה כדקה.
3. מוסיפים בהדרגה את הקמח וממשיכים ללוש כדקה נוספת.
4. מוסיפים בהדרגה את השמן ולשים עוד כ-10 דקות.
5. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה במקום חמים.
6. מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים בקוטר של כ – 3 ס"מ
7. מניחים על מגש עם נייר פרגמנט משומן ומרווחים של כ- 3 ס"מ .
8. משמנים מעט את הכדורים על מנת למנוע התייבשות.
9. מתפיחים שוב כ -45 דקות עד להכפלת הנפח.
10. מחממים בסיר רחב שמן לחום בינוני נמוך.
11. מטגנים כ4 עד 5 סופגניות בכל פעם 5 דקות מכל צד, עד להזהבה.
12. מעבירים לנייר סופג. ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר.
שפה: עברית ::: 1676
עוד ווידאו
- קרמבו תוצרת בית
קרין גורן - קרמבו תוצרת בית
- חציל מטוגן בפירורי לחם
פרוסות חצילים בפירורי לחם... אני חושב שכל דבר יותר
- פלפלים ממולאים עם בשר ואורז
קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם. 1 כפית מלח. קור
- איך מנקים בלנדר מבלי להתאמץ
סודות השפים
- דרכים לקישוט הצלחת
מריחות מסוגננות למחיות בזמן צילחות
- אורז מטוגן תאילנדי
מתכון אורז מוקפץ ושיפודי פרגית ברוטב צ'ימיצ
- מלבי עם פיסטוק קוקוס וקינמון
סודות מתוקים - הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני
- הכנת במבה בבית
- גרטן תפוחי אדמה ובטטות לפסח
גרטן תפוחי אדמה ובטטות קל להכנה. רוב העבודה זה הקי
- טבעות בצל בבירה
עידו אברהם מציג מתכון קל לטבעות בצל קריספיות
קטגוריות
תגובות אחרונות
105630 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- בייגל [אבי מ.] -
- עוגת קוקוס אוורירית [אבי מ.] - עוגת קוקוס בחושה וקלילה.
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- עוגת אגוזים וקוקוס לפסח [belakiz] - עוגה עשירה לפסח
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- סלט טבולה קינואה [אבי מ.] -