Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 11:29
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אפית לחם ביתי

אני מאוד אוהב להכין לחם וחשבתי שאולי חלק ממכם ירצה לנסות את זה בעצמו. אז הנה וידאו שמראה את כל שלבי הכנת הלחם שאני מכין כמעט כל יום. המתכון פשוט קל ולא דורש הרבה זמן ומאמץ, ולכן מתאים להבנת לחם יום יומית. מקווה שתהנו. להל"ן המצרכים אבל קחו בחשבון שבאפיית לחם הרגש והנסיון יותר חשובים מהכמויות המדויקות:
כוס קמח
חצי כוס מים (ותמיד אפשר להוסיף עוד אם הבצק יבש מדי אבל כדאי להתחיל עם פחות מאשר יותר)
חצי כפית שטוחה מלח (או ע"פ הטעם)
בין חצי לכפית שלמה של שמרים (מושרים בקצת מים פושרים לכמה דקות לפני שמוסיפים לבצק)
כאופציה ניתן גם להוסיף רבע כוס שמן זית למרות שכאן במתכון לא הוספתי.
הכלך האבוד
שפה: עברית ::: 1051
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר