סופגניות משודרגות
אסנת השפית של בונז'ור תראה לכם איך לשדרג סופגניות פשוטות לסופגניות מעוצבות וטעימות לאירוח ביתי מפנק.
הוראות הכנה לציפויים:
גנאש שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
150 גרם שמנת מתוקה
בסיר מרתיחים שמנת, כשהשמנת רותחת שופכים מעל את השוקולד ומערבבים. מצננים בחוץ ומכניסים למקרר ללילה או ל-4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר ומקציפים לקרם יציב.
גנאש שוקולד מריר:
250 גרם שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
מרתיחים שמנת מתוקה, כשהשמנת רותחת שופכים מעל השוקולד המריר ומערבבים היטב.
מצננים ומכניסים למקרר ללילה או ל- 4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר ומקציפים לקרם יציב. במידה ורוצים ציפוי שוקולד, לוקחים מהקרם לפני ההקצפה ומחממים מעט במיקרו (חשוב שהקרם יהיה נוזלי אך לא חם), טובלים את ראש הסופגנייה בקרם ומניחים לה להתייצב.
קרם פטיסייר אספרסו:
כוס חלב
1/4 כוס תמצית אספרסו (או 1/4 כוס נס קפה חזק)
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
כף גדושה קורנפלור
בסיר מרתיחים חלב, תמצית אספרסו וסוכר. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים וקורנפלור, כשהחלב רותח יוצקים מעט מהחלב החם לתוך החלמונים ומערבבים. מוסיפים את תערובת החלמונים והקורנפלור עם החלב לתוך סיר החלב תוך כדי בחישה. מערבבים עד שהתערובת סמיכה קלות (בזהירות לא להרתיח יותר מידי!). מורידים מהאש ומעבירים מיד לקערה. נותנים למסה להתקרר מעט לפני השימוש.
הוראות הכנה לציפויים:
גנאש שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
150 גרם שמנת מתוקה
בסיר מרתיחים שמנת, כשהשמנת רותחת שופכים מעל את השוקולד ומערבבים. מצננים בחוץ ומכניסים למקרר ללילה או ל-4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר ומקציפים לקרם יציב.
גנאש שוקולד מריר:
250 גרם שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
מרתיחים שמנת מתוקה, כשהשמנת רותחת שופכים מעל השוקולד המריר ומערבבים היטב.
מצננים ומכניסים למקרר ללילה או ל- 4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר ומקציפים לקרם יציב. במידה ורוצים ציפוי שוקולד, לוקחים מהקרם לפני ההקצפה ומחממים מעט במיקרו (חשוב שהקרם יהיה נוזלי אך לא חם), טובלים את ראש הסופגנייה בקרם ומניחים לה להתייצב.
קרם פטיסייר אספרסו:
כוס חלב
1/4 כוס תמצית אספרסו (או 1/4 כוס נס קפה חזק)
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
כף גדושה קורנפלור
בסיר מרתיחים חלב, תמצית אספרסו וסוכר. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים וקורנפלור, כשהחלב רותח יוצקים מעט מהחלב החם לתוך החלמונים ומערבבים. מוסיפים את תערובת החלמונים והקורנפלור עם החלב לתוך סיר החלב תוך כדי בחישה. מערבבים עד שהתערובת סמיכה קלות (בזהירות לא להרתיח יותר מידי!). מורידים מהאש ומעבירים מיד לקערה. נותנים למסה להתקרר מעט לפני השימוש.
שפה: עברית ::: 1320
עוד ווידאו
- מילוי פרג לאוזני המן
קונדיטורית סמואל מלמדת אתכם בסרטון הראשון להכין
- ה'לוואה הודית
- חביתה יפנית על מקל
מישהו מצא מחבת מרובעת בארץ?
- הדגמה - סגירת גיוזה
- איך מכינים רוטב בשמל
רוטב בשמל צרפתי קלאסי עם אגוז מוסקט - מתאים לפסטה,
- טיפים וטריקים לחדר האמבטיה
- צלי בקר עם תפוחי אדמה
בשר אנגוס שופרסל
- מרק שעועית לבנה
מתוך Harvest Eating.com
- טכניקה נהדרת לחיתוך ירקות ופירות! סופר שף. חלק 2
- הכנת סופגניות... בעזרת שקית ניילון
אין צורך להתלכך וללכלך, מעולה למי שאין עודף מקום ב
קטגוריות
תגובות אחרונות
1150 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- סלט חצילים עגבניות [אבי מ.] -
- סינטה ברוטב יין אדום, בתוספת פירה תמרים ורוטב פסטו [שף אמיר מרקוביץ'] - באדיבות "דורות" יצרני מוצרי שום ותיבול
- לחם פומפרניקל [אבי מ.] - לחם שיפון כהה
- סלט פסטה צבעוני [אבי מ.] -
- טרין שוקולד [אבי מ.] -
- צלי כתף [איווט] -
- עוגת גבינה קרה [חנהל'ה] - 5 דקות עבודה