Pesto
תפריט
א', 20 אוק 2019, 04:59
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת וניל מפנקת עם תותים וקצפת

1 כפית תמצית וניל שופרסל
1/2 כוס שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 כפית קליפת תפוז - מגוררת
2+1/4 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל

לציפוי :

1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל
1 קופסת תותים שופרסל - לקישוט פרוסים או חצויים לאורכם

אופן ההכנה:

לעוגה:

1. בקערה רחבה מקציפים יחד במיקסר או במטרפה ידנית, את הביצים, השמן, השמנת מתוקה, תמצית הוניל, קליפת התפוז המגוררת והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח התופח רק עד שהקמח נטמע בבלילה ומעבירים לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות (ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה בעזרת נעיצת קיסם).
4. מצננים את העוגה.

לציפוי:

1. מקציפים יחד את השמנת המתוקה, כוס החלב ושקית אבקת הפודינג בטעם וניל לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
2. חוצים את העוגה במרכזה לשתי חלקים.
3. מניחים על צלחת הגשה את החלק התחתון ומקשטים בקרם השמנת ובתותים.
4. סוגרים עם החלק העליון ומצפים גם אותו בקרם השמנת ומקשטים בתותים. 
שפה: עברית ::: 893
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר