קציצות בשר ובמיה
דרגת קושי - בינוני
זמן הכנה – 90 דקות
מספר סועדים - 6 סועדים
מצרכים:
1 קילו צוואר טרי חלק אנגוס שופרסל - טחון
1 ביצה שופרסל
3 כפות קמח מצה
1 כף בהרט שופרסל
1 כף שום גבישי שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה שופרסל
לרוטב:
1 שקית במיה קפואה שופרסל
5 שיני שום שופרסל - פרוסות
1 בצל - חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות שופרסל
1 כף בהרט שופרסל
1 כף פפריקה מתוקה שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
3 כוסות מים
4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר עם כל מרכיבי הקציצות עד ליצירת מסה אחידה.
2. בסיר סוטאז' מניחים שמן קנולה ואת שיני השום.
3. מוסיפים את הבמיה ומטגנים במשך כ- 6 דקות.
4. מוסיפים את הבצל, התבלינים, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש.
6. יוצרים קציצות ממסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב.
7. מערבבים בזהירות ומבשלים במשך 25 דקות בכיסוי חלקי.
זמן הכנה – 90 דקות
מספר סועדים - 6 סועדים
מצרכים:
1 קילו צוואר טרי חלק אנגוס שופרסל - טחון
1 ביצה שופרסל
3 כפות קמח מצה
1 כף בהרט שופרסל
1 כף שום גבישי שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה שופרסל
לרוטב:
1 שקית במיה קפואה שופרסל
5 שיני שום שופרסל - פרוסות
1 בצל - חתוך לרצועות
2 כפות רסק עגבניות שופרסל
1 כף בהרט שופרסל
1 כף פפריקה מתוקה שופרסל
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
3 כוסות מים
4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר עם כל מרכיבי הקציצות עד ליצירת מסה אחידה.
2. בסיר סוטאז' מניחים שמן קנולה ואת שיני השום.
3. מוסיפים את הבמיה ומטגנים במשך כ- 6 דקות.
4. מוסיפים את הבצל, התבלינים, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש.
6. יוצרים קציצות ממסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב.
7. מערבבים בזהירות ומבשלים במשך 25 דקות בכיסוי חלקי.
שפה: עברית ::: 1697
עוד ווידאו
- רוטב סטייק ביתי
- מאפה אישי במילוי גבינה
בדוגמה שכאן: בצק שמרים עשיר (עם ביצים), ממולא גבינ
- ביצים מטוגנות בשמן עמוק
מתכון נהדר לטיגון ביצה
- לחמניות גבינה
השף ברק חורש מציג שלב אחר שלב לחמניות גבינה. קטע ז
- לחמניות פרמזן ושום לארוחת ערב
אין כמו תוצרת בית - קרום פריך בחוץ, ארומת שום עדינ
- סופגניות זריזות למאותגרי תנאים...
רשימת מרכיבים (10 סופגניות): 1/4 2 כפיות שמר
- הסבר לתבנית עוגת גבינה
בסרטון הבא יש הסבר איך אוטמים תבנית לעוגת גבינה
- טכניקה נהדרת לחיתוך ירקות ופירות! סופר שף. חלק 2
- איך להכין רוטב מעולה לסטייק
סודות השפים
- חטיפי צ'יפס במגוון טעמים
בקלות, במהירות ובעשירית העלות
קטגוריות
תגובות אחרונות
105630 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- בייגלה ירושלמי [הילה16] - לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות
- גרטן כרובית [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- לחמניות מהירות [אבי מ.] - מומלץ להגיש את הלחמניות סמוך מאד לאפיה.
- מרק מיניסטרונה [אבי מ.] - מרק ירקות ופסטה איטלקי
- קרקרים [אבי מ.] -
- רוטב יוגורט לסלט [אבי מ.] -