בועז לומד לבשל - פרלינים
היום, השוקולייטר רואי גרשון מלמד את בועז כיצד להכין פרלינים.
שפה: עברית ::: 2043
עוד ווידאו
- קרמבו תוצרת בית
קרין גורן - קרמבו תוצרת בית
- תשע דרכים לקישוט עוגות
להכנת עוגות חגיגיות וליום הולדת, כאלה שמרשימות מאו
- חביתת אצה וגבינה יפנית - Tamagoyaki
קל מאוד להכנה, מחבת מרובעת מאוד עוזרת כאן. הדרך ה
- עוגת וניל מפנקת עם תותים וקצפת
1 כפית תמצית וניל שופרסל 1/2 כוס שמן קנולה לא מזו
- עוגיות שוקולד עסיסיות
עוגיות אלה כל כך עשירות עם טעם שוקולדי, טעים ועסיס
- לא ייאמן מה ניתן לעשות עם בקבוקי פלסטיק ריקים
- חטיף מדליק
או איך להכין גלידה 100% טבעית
- איך לחתוך בצל בלי דמעות
סודות השפים
- ריחן - להשתמש ולשמור
הריחן עשיר בטעם וריח ואף מזין ביותר ואפילו חלק חשו
- חצ'פורי על מחבת
חצ'פורי . לחם גבינה גאורגי (גרוזיני) המפורסם.
קטגוריות
תגובות אחרונות
84060 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.