Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 19:42
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספירלת בטטה על שיפוד

מחממים את הבטטות במיקרוגל חום גבוה כ-4 דקות
חותכים בהתאם לוידאו
מברישים חמאה מומסת
אופים בתנור בחום של 190 מעלות~ כ-40-50 דקות

לרוטב הציפוי:
  • 50 מ"ל מים
  • 50 גרם סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • להרתיח תוך ערבוב
  • למרוח על הספירלות
  • לפזר שומשום שחור מעליהן
שפה: אנגלית ::: 664
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר