Pesto
תפריט
ו', 07 מאי 2021, 16:18
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספירלת בטטה על שיפוד

מחממים את הבטטות במיקרוגל חום גבוה כ-4 דקות
חותכים בהתאם לוידאו
מברישים חמאה מומסת
אופים בתנור בחום של 190 מעלות~ כ-40-50 דקות

לרוטב הציפוי:
  • 50 מ"ל מים
  • 50 גרם סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • להרתיח תוך ערבוב
  • למרוח על הספירלות
  • לפזר שומשום שחור מעליהן
שפה: אנגלית ::: 928
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר