Pesto
תפריט
א', 31 מאי 2020, 16:02
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספירלת בטטה על שיפוד

מחממים את הבטטות במיקרוגל חום גבוה כ-4 דקות
חותכים בהתאם לוידאו
מברישים חמאה מומסת
אופים בתנור בחום של 190 מעלות~ כ-40-50 דקות

לרוטב הציפוי:
  • 50 מ"ל מים
  • 50 גרם סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • להרתיח תוך ערבוב
  • למרוח על הספירלות
  • לפזר שומשום שחור מעליהן
שפה: אנגלית ::: 745
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר