טכניקות חיתוך וקילוף יפניות
הדרכה מעולה, ועם קצת אימון תהיו אלופי הסכין
שפה: אנגלית ::: 1152
עוד ווידאו
- טיפים וטריקים לחדר האמבטיה
- מתכון לדונאטס לחנוכה
הגיע הזמן לעלות שלב מהסופגניות הביתיות. דונאטס מהמ
- קרין גורן - הקאמבק של הסברינה
מתכון לסברינה קלאסית מתוך ה DVD המצורף לספר "
- בראוניס כשר לפסח
בראוניס כשר לפסח
- פיצה סביח עם קרם חצילים של ארז קומרובסקי
שף ארז קומרובסקי מלמד איך מכינים פיצה עם בצק איטלק
- מתכון מג'דרה
מג'דרה - תבשיל אורז ועדשים מרכיבים : 4 כוסות אור
- פחזניות קלות להכנה
ממש לא מסובך וקל מאוד להכנה - מעדן אמיתי לקינוח או
- אודות קמח
הקמח מגיע בסוגים שונים. קמח מלא, מולבן, רמות גלוטן
- 5 טריקים נחמדים עם בצק לחמים שלא ידעתם
תוכן: 0:17 - כדורי סוכר וקינמון 1:19 – לחמ
- קרפלך
מתכון קל לקרפלך המזוהה עם ראש השנה ויום כיפור
קטגוריות
תגובות אחרונות
600670 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה