Pesto
תפריט
ב', 27 ינו 2020, 05:39
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

המבורגר פטריות

מאת עדי סימן-טוב
המרכיבים
  • 1 בצל
  • 300 פטריות טריות מאיזה סוג שרוצים
  • 150 גרם סייטן טבעי
  • כוס שעועית מבושלת
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • ½ כוס פרורי לחם
  • כפית מלח
  • ½ כפית תערובת תבלינים לקציצות

אופן הכנה
  1. חותכים את הבצל והפטריות לרבעים ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית לכ2-3 דקות.
  2. מערבלים את הסייטן במעבד המזון.
  3. מוסיפים למעבד את הפטריות והבצל המטוגנים, את השעועית ו-2 כפות טחינה, וקוצצים בפולסים, צריך לצאת מרקם קצוץ ולא חלק לגמרי.
  4. מוסיפים את פרורי הלחם, את המלח, ואת תערובת התבלינים לקציצות, ומערבלים עוד קצת,  צריך להיות רך ונוח ליצירת קציצה אבל לא נוזלי מידי, במידה ונוזלי אפשר להוסיף כף פרורי לחם.
  5. מניחים נייר אפייה בתבנית ומשמנים. יוצרים קציצות בצורת המבורגר, מברישים במעט שמן זית שלא יתייבשו.
  6. מכניסים את התבנית לתנור שחממנו מראש ל-180 מעלות. לאחר חצי שעה הופכים בזהירות רבה לעוד כ10 דקות.
שפה: עברית ::: 326
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר