קרקרים ביתיים מקמח כוסמין של אפרת ליכטנשטט
אוהבים קרקרים? גם אנחנו. אז למה שלא תכינו אותם בעצמכם? אפרת ליכטנשטט מלמדת איך להכין קרקרים ביתיים בקלות ובמהירות, בלי להתפשר על הטעם
מאת אפרת ליכטנשטט האלופה שאנו כל כך אוהבים, פרטים בבלוג המעולה שלה
שפה: עברית ::: 1083
עוד ווידאו
- איך מכינים דים סאם?
- כישורי סכין - חיתוכי בצל
אין דבר הכרחי יותר מכישורי סכין. צפו בסרטון וידאו
- אוסף הטריקים האולטימטיבי למטבח שלא הכרתם
רעיונות וטריקים מדהימים למטבח
- עוגת ביסקוויטים גבינה ושוקולד
עוגת ביסקוויטים קלה להכנה, מתאימה גם לחג שבועות מת
- אורז מושלם ע משה שגב
כוס אורז 2 כפות שמן זית כוס וחצי מים רותחים ( חש
- עוגת גבינה-קוקוס ללא אפיה
עוגה קלה וטעימה מאוד. מי שמחבב קינוחי קוקוס יאהב א
- לחמניות בקלות
- חביתה על עלה אורז
מתכון מהיר וקל מאוד להכנה. לוקחים דף אורז המ
- עוד 24 מתכונים קלים להכנה במיקרוגל
- שלבי הכנה אצ'רולי חצ'פורי
שלבי הדרכה להכנת אצ'רולי חצ'פור/ ndhav&nbs
קטגוריות
תגובות אחרונות
54970 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- גפילטע פיש - האלטרנטיבה [ראובן מ.] - נמאס לכם לגלות עצמות וקשקשים בקציצת הדג המסורתית שלכם? לא בטוחים מה הקצב טחן לכם?! ברוכים הבאים לאלטרנט-פיש...
- מרק אדום לקובה אדומה [pingwinit] -
- עוגת פירות יבשים בחושה [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים [לינואל] -
- לביבות קישואים ותפו"א [אבי מ.] -
- לחם דבש עם קמח מלא [אבי מ.] -
- עוגיות שקדים דקיקות [אבי מ.] -