Pesto
תפריט
ה', 02 יול 2020, 19:37
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה יפנית

תפוחה, רוטטת ועשירה, וגם קלה להכנה

מרכיבים (68 מנות):
⅔ כוס (100 מ'ל) חלב 
100 גרם גבינת שמנת 
7 כפות (100 גרם) חמאה 
8 חלמונים
½ כוס (60 גרם) קמח
½ כוס (60 גרם) קורנפלור 
13 חלבונים
⅔ כוס (130 גרם) סוכר מגורען 
נייר אפייה
תותים, להגשה
אבקת סוכר, להגשה

חום תנור: 160°C, לאפות 25 דקות ואז להנמיך את החום ל-135°C לעוד 55 דקות עד שהעוגה תפחנ לכפליים בגובה
להוציא מהתנור, לנפוך בזהירות ולקלף את הניר (העוגה לוהטת, זהירות).

שפה: אחר ::: 763
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר