דונאט יפני ממולא קרם ווניל
סופגניה רכה ועשירה בטעם ממכר.
קרם וניל פודינג
1. יוצקים את החלב ואת הוניל ומבשלים עד שמבצבצות בועות.
2. טורפים בנפרד ביצה וסוכר עד לקבלת צבע צהוב חיוור. ואז להוסיף ולערבב קמח.
3. לאט לשפוך את החלב לתוך תערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד.
4. מסננים את התערובת ומבשלים בסיר בחום נמוך בינוני.
5. בעוד מבעבע, ממשיכים לערבב עד להיווצרות קרם רך.
6. לקרר בתוך קערה, לאטום בניילון נצמד קרוב לקרם.
סופגנייה
1. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים ומערבבים חלב חם, שמרים וסוכר. ואז, להמתין 10 דקות
2. מוסיפים מלח לתוך קמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצה והקמח לתוך תערובת החלב ומערבבים היטב בעזרת מרית.
4. ללוש עם הידיים עד שהבצק מתכדרר. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש עד שהמרקם נהיה חלק או למשך 15 ~ 20 דקות. מכסים את הבצק ומניחים עד שהוא מכפיל את גודלו.
7. לטפוח על הבצק כדי להסיר בועות גז. לרדד אותו לעובי של 1 ס'מ.
8. קורצים את הבצק באמצעות חותך עוגיות עגול (8 ס'מ), מכסים בבד גבינה או מגבת נקיה וקלה ומנוחים למשך 30 דקות.
9. יוצקים שמן לתוך סיר ומחממים ל- 170 ℃. מכניסים סופגניה ומטגנים 1 ~ 2 דקות כל צד עד גוון חום זהוב. להסיר מהשמן, ולהניח את הסופגניה על מגש טיגון או על מגבת נייר.
11. חרוץ את הסופגנייה למילוי בעזרת סכין, מלא את הסופגניות בקצפת הפודינג.
12. ניתן לאבק את הסופגניות עם אבקת סוכר.
קרם וניל פודינג
1. יוצקים את החלב ואת הוניל ומבשלים עד שמבצבצות בועות.
2. טורפים בנפרד ביצה וסוכר עד לקבלת צבע צהוב חיוור. ואז להוסיף ולערבב קמח.
3. לאט לשפוך את החלב לתוך תערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד.
4. מסננים את התערובת ומבשלים בסיר בחום נמוך בינוני.
5. בעוד מבעבע, ממשיכים לערבב עד להיווצרות קרם רך.
6. לקרר בתוך קערה, לאטום בניילון נצמד קרוב לקרם.
סופגנייה
1. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים ומערבבים חלב חם, שמרים וסוכר. ואז, להמתין 10 דקות
2. מוסיפים מלח לתוך קמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצה והקמח לתוך תערובת החלב ומערבבים היטב בעזרת מרית.
4. ללוש עם הידיים עד שהבצק מתכדרר. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש עד שהמרקם נהיה חלק או למשך 15 ~ 20 דקות. מכסים את הבצק ומניחים עד שהוא מכפיל את גודלו.
7. לטפוח על הבצק כדי להסיר בועות גז. לרדד אותו לעובי של 1 ס'מ.
8. קורצים את הבצק באמצעות חותך עוגיות עגול (8 ס'מ), מכסים בבד גבינה או מגבת נקיה וקלה ומנוחים למשך 30 דקות.
9. יוצקים שמן לתוך סיר ומחממים ל- 170 ℃. מכניסים סופגניה ומטגנים 1 ~ 2 דקות כל צד עד גוון חום זהוב. להסיר מהשמן, ולהניח את הסופגניה על מגש טיגון או על מגבת נייר.
11. חרוץ את הסופגנייה למילוי בעזרת סכין, מלא את הסופגניות בקצפת הפודינג.
12. ניתן לאבק את הסופגניות עם אבקת סוכר.
שפה: עברית ::: 586
עוד ווידאו
- קוקיס - 5 מתכוני מחץ! בווידאו
המתכונים המלאים בקישור שלהלן
- אוסף של 10 טיפים וטריקים למטבח
- כדורי שוקולד מטוגנים בטמפורה
מאת רשת מזרח-מערב מצרכים ל-20 כדורים: בצק ע
- איך מנקים בלנדר מבלי להתאמץ
סודות השפים
- מתכון לחמניות כשרות לפסח עם אבי לוי
עד שהכרתי את המתכון הזה, לא אהבתי את פסח בכלל. לכן
- עוגיות שוקולד-צ'יפס
- פיתות בבית בקלות
עם מקס מלכיאל
- פירושקי עם פירה ובצל מטוגן
יאממיי פירושקי עם פירה והמון בצל מטוגן. בד&
- אורז מטוגן עם שרימפס
בצורה הפשוטה ביותר.
- 5 טריקים נחמדים עם בצק לחמים שלא ידעתם
תוכן: 0:17 – Sugar & Cinnamon Balls 1:
קטגוריות
תגובות אחרונות
2000 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- פאי שוקולד [אבי מ.] - פאי שוקולד עשיר.
- עוגיות קוקוס לפסח [אבי מ.] -
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- שבלולי שמרים במילוי שוקולד [אבי מ.] - ספירלות שמרים במלית שוקולד.
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- עוגת גבינה שוקולד ללא אפיה [אבי מ.] -
- כדורי פירות יבשים [אבי מ.] - כדורי פירות יבשים ללא אפיה, טעימים, בריאים וקלים להכנה.