Pesto
תפריט
ג', 07 יול 2020, 08:24
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי קרם ברולה וגבינה

המצרכים: עבור הקרום

: 200 גרם (7oz) קרקרים גרהם / ביסקוויטים 
90 גרם (6 כפות) חמאה, מומסת למילוי
 1/2 כוסות (560 גרם) גבינת שמנת, טמפרטורת החדר 
2/3 כוס (160 גרם) שמנת חמוצה
1 1/4 כוס (60 מ'ל) קשמנת לבישול
3 ביצים
1 כפית וניל
1 כוס (200 גרם) סוכר 
לקבלת ציפוי: 
6-8 כפיות סוכר

שפה: אנגלית ::: 435
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר