Pesto
תפריט
ג', 11 אוג 2020, 06:35
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי קרם ברולה וגבינה

המצרכים: עבור הקרום

: 200 גרם (7oz) קרקרים גרהם / ביסקוויטים 
90 גרם (6 כפות) חמאה, מומסת למילוי
 1/2 כוסות (560 גרם) גבינת שמנת, טמפרטורת החדר 
2/3 כוס (160 גרם) שמנת חמוצה
1 1/4 כוס (60 מ'ל) קשמנת לבישול
3 ביצים
1 כפית וניל
1 כוס (200 גרם) סוכר 
לקבלת ציפוי: 
6-8 כפיות סוכר

שפה: אנגלית ::: 454
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • קרם בוואריה [אבי מ.] - גירסת הקרם המקורית על בסיס קרם אנגלז, מתאים גם לפסח חלבי או לגירסת פרווה בהערות.
  • עוגת מוצרט [אבי מ.] - עוגה משובחת, מצריכה מעט עבודה.
  • רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
  • עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
  • פילה מושט בתנור [קרן33] - הכי קל וטעים כמו באולמות. לא תפסיקו לקבל מחמאות
  • פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
  • טורטיות מקמח חיטה [אבי מ.] - את הטורטיה מכינים במקור מקמח תירס מיוחד (מסה הרינה), אולם ניתן להכין טורטיות גם מקמח רגיל.