Pesto
תפריט
א', 25 אוק 2020, 04:37
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פודינג שוקולד עם קצפת

  • כוסות אישיות שקופות
  • שקית זילוף
  • צנתר כוכב
חומרים (עבור 4-6 מנות):
  • 2 כוסות חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות קקאו 
  • 3 כפות סוכר חום 
להסמכה:
  • חצי כוס חלב 
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה 
  • כף אבקת סוכר 
  • חבילת שוקולד שוויצרי 
אופן ההכנה:
  1. מחממים בסיר את החלב, הסוכר החום והקקאו. בוחשים בעזרת מטרפה ידנית עד להמסת הקקאו, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, מנמיכים את האש.
  2. מערבבים כוס חלב וקורנפלור ומוסיפים לסיר. מערבבים עד להסמכה.
  3. מעבירים לכוסות הגשה אישיות ומכניסים למקרר ל- 20 דקות קירור.
  4. מקציפים את השמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר לקצפת, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל מעדן השוקולד.
  5. מגרדים עלי שוקולד מעל.
 
שפה: עברית ::: 432
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר