Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 23:59
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פנקייק, קל ופשוט

כמות: 8 גדולים או 12-15 קטנים/בינוניים (השימוש בכוס מידה של 250 מ"ל)
 
מצרכים:
1 כוס קמח מנופה
1 כף גדושה סוכר
1 שקית סוכר ווניל
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
מעט מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
1 כף שמן
 
אופן הכנה:
  • לערבב ביחד את כל החומרים היבשים ולהוסיף את כל החומרים הרטובים.
  • לטרוף במטרפה ידנית עד שלא נשארים לי כמעט גושים בתערובת, לא נורא אם נשארים קצת גושים קטנים, העיקר לא לערבב יותר מדי כי אז הפנקייקים יצאו דחוסים ויבשים.
  • להוסיף מעט שמן למחבת למרוח עם נייר סופג על כל המחבת ולחמם אותה על אש בינונית, לא גבוהה. כשהמחבת חמה, לצקת את בלילת הפנקיייק על המחבת ולטגן מצד אחד כ-2 דקות.
  • כשמתחילים להיווצר בועות על-פני הפנקייק, יש להפוך ולטגן בצד השני עוד דקה.
  • להוציא לצלחת ולהמשיך לטגן את כל הנגלה של הפנקייקים.
 בתיאבון
לשאלות בקשר למתכונים, מוזמנים לשלוח לי הודעה באינסטגרם (שם אני עונה הכי מהר) או בפייסבוק, או במייל. 
אינסטגרם:
https://www.instagram.com/heninthekit...
פייסבוק:
https://www.facebook.com/heninthekitc...
שפה: עברית ::: 171
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר