עוגת גבינה מנגו ללא אפייה
עוגת גבינה מנגו זו כל כך עדינה, עשירה וטעימה.
רכיבים:
לבסיס:
הוראות:
1. במעבד מזון או בשקית ניילון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. להדק לתחתית התבנית של 23 ס'מ. לקרר בפריזר בזמן הכנת המלית.
2. מחית מנגו: (אם אמשתמשים במנגו משומר, דלגו לשלב הבא): חתוך מנגו לקוביות והנח במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מחלקים לשתי מנות, 500 גרם ו-300 גרם. הניחו בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לג'לטין לשגשג כ- 10 דקות.
4. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא רכה וחלקה, מוסיפים שמנת 38%, תמצית וניל ולהקציף עד לפסגות רכות.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, תוך ערבוב אחרי כל 20 שניות עד להמסה ומרקם חלק לחלוטין.
6. יוצקים לקערה שוקולד לבן מומס, ואת החלק הגדול יותר של עיסת המנגו (500 גרם), מיץ לימון, גרידת לימון ומקציפים עד לאיחוד וחלק.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים את הג'לטין בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לתוך הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. שופכים לתבנית צורת הקפיץ ומקפיאים תוך כדי ביצוע הציפוי.
8. ג'לי מנגו: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לו לספוח 10 דקות.
9. בסיר קטן מניחים עיסת מנגו 300 גרם, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. בוחשים עד להמסה ושילוב של הג'לטין. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה.
10. מקררים את העוגה לילה.
הערות:
• אם אתה משתמש במנגו טרי, וודא שהמנגו מתוק.
• במקום להכין מחית מנגו טרייה, תוכלו להשתמש בשימורים.
רכיבים:
לבסיס:
- 8 ביסקוויטים(225 גרם)
- 7 כפות (100 גרם) חמאה, מומס,
- 2 + 1/4 כוסות (500 גרם) גבינת שמנת
- 1 כוס (240 מ'ל) שמנת 38%
- 2 כוסות (500 גרם) מחית מנגו (טריים או משומרים)
- 330 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות מיץ לימון
- גרידת לימון אחד
- כפית תמצית וניל
- אבקת ג'לטין 14 גרם + 70 מ'ל מים קרים
- 10 גרם אבקת ג'לטין + 50 מ'ל מים קרים
- 300 גרם מחית / עיסת מנגו
- 3 כפות (37 גרם) סוכר
- 100 מ'ל מים
הוראות:
1. במעבד מזון או בשקית ניילון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. להדק לתחתית התבנית של 23 ס'מ. לקרר בפריזר בזמן הכנת המלית.
2. מחית מנגו: (אם אמשתמשים במנגו משומר, דלגו לשלב הבא): חתוך מנגו לקוביות והנח במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מחלקים לשתי מנות, 500 גרם ו-300 גרם. הניחו בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לג'לטין לשגשג כ- 10 דקות.
4. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא רכה וחלקה, מוסיפים שמנת 38%, תמצית וניל ולהקציף עד לפסגות רכות.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, תוך ערבוב אחרי כל 20 שניות עד להמסה ומרקם חלק לחלוטין.
6. יוצקים לקערה שוקולד לבן מומס, ואת החלק הגדול יותר של עיסת המנגו (500 גרם), מיץ לימון, גרידת לימון ומקציפים עד לאיחוד וחלק.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים את הג'לטין בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לתוך הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. שופכים לתבנית צורת הקפיץ ומקפיאים תוך כדי ביצוע הציפוי.
8. ג'לי מנגו: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לו לספוח 10 דקות.
9. בסיר קטן מניחים עיסת מנגו 300 גרם, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. בוחשים עד להמסה ושילוב של הג'לטין. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה.
10. מקררים את העוגה לילה.
הערות:
• אם אתה משתמש במנגו טרי, וודא שהמנגו מתוק.
• במקום להכין מחית מנגו טרייה, תוכלו להשתמש בשימורים.
שפה: אנגלית ::: 366
עוד ווידאו
- איך עושים גבינת סויה?
מעולה, מזין ובריא לנמנעים ממוצרים מהחי ובכלל.
- מתכון לפלפלים ממולאים
אותנטי וקל להכנה
- לביבות בטטה ועדשים כתומות
לעמוד המתכון
- בראוניז עם 3 מרכיבים בלבד
מצרכים: 11/4 (כוס ורבע) ממרח שוקולד נוטלה 1/
- 25 טריקים מהירים לבישול שיהפכו אותך לשף
- אודות קמח
הקמח מגיע בסוגים שונים. קמח מלא, מולבן, רמות גלוטן
- קרין גורן - הקאמבק של הסברינה
מתכון לסברינה קלאסית מתוך ה DVD המצורף לספר "
- 6 טיפים מדהימים למטבח
- מוסקה כשרה לפסח
דרגת קושי - בינוני זמן הכנה – 90 דקות מספר
- תפוחי אדמה בתנור
מרכיבים: • 8 תפוחי אדמה • 1 -2 בצלים &bu
קטגוריות
תגובות אחרונות
1230 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת בננות בחושה [אבי מ.] -
- שעועית ירוקה עם שומשום [אבי מ.] -
- עוגת "חטא" שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים מוקרמת [אבי מ.] -
- תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
- ריבת תאנים [אבי מ.] -
- מעמול [אבי מ.] - עוגיות פריכות מתוקות במלית תמרים או אגוזים.