עוגת גבינה מנגו ללא אפייה
עוגת גבינה מנגו זו כל כך עדינה, עשירה וטעימה.
רכיבים:
לבסיס:
הוראות:
1. במעבד מזון או בשקית ניילון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. להדק לתחתית התבנית של 23 ס'מ. לקרר בפריזר בזמן הכנת המלית.
2. מחית מנגו: (אם אמשתמשים במנגו משומר, דלגו לשלב הבא): חתוך מנגו לקוביות והנח במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מחלקים לשתי מנות, 500 גרם ו-300 גרם. הניחו בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לג'לטין לשגשג כ- 10 דקות.
4. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא רכה וחלקה, מוסיפים שמנת 38%, תמצית וניל ולהקציף עד לפסגות רכות.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, תוך ערבוב אחרי כל 20 שניות עד להמסה ומרקם חלק לחלוטין.
6. יוצקים לקערה שוקולד לבן מומס, ואת החלק הגדול יותר של עיסת המנגו (500 גרם), מיץ לימון, גרידת לימון ומקציפים עד לאיחוד וחלק.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים את הג'לטין בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לתוך הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. שופכים לתבנית צורת הקפיץ ומקפיאים תוך כדי ביצוע הציפוי.
8. ג'לי מנגו: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לו לספוח 10 דקות.
9. בסיר קטן מניחים עיסת מנגו 300 גרם, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. בוחשים עד להמסה ושילוב של הג'לטין. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה.
10. מקררים את העוגה לילה.
הערות:
• אם אתה משתמש במנגו טרי, וודא שהמנגו מתוק.
• במקום להכין מחית מנגו טרייה, תוכלו להשתמש בשימורים.
רכיבים:
לבסיס:
- 8 ביסקוויטים(225 גרם)
- 7 כפות (100 גרם) חמאה, מומס,
- 2 + 1/4 כוסות (500 גרם) גבינת שמנת
- 1 כוס (240 מ'ל) שמנת 38%
- 2 כוסות (500 גרם) מחית מנגו (טריים או משומרים)
- 330 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות מיץ לימון
- גרידת לימון אחד
- כפית תמצית וניל
- אבקת ג'לטין 14 גרם + 70 מ'ל מים קרים
- 10 גרם אבקת ג'לטין + 50 מ'ל מים קרים
- 300 גרם מחית / עיסת מנגו
- 3 כפות (37 גרם) סוכר
- 100 מ'ל מים
הוראות:
1. במעבד מזון או בשקית ניילון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. להדק לתחתית התבנית של 23 ס'מ. לקרר בפריזר בזמן הכנת המלית.
2. מחית מנגו: (אם אמשתמשים במנגו משומר, דלגו לשלב הבא): חתוך מנגו לקוביות והנח במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מחלקים לשתי מנות, 500 גרם ו-300 גרם. הניחו בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לג'לטין לשגשג כ- 10 דקות.
4. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא רכה וחלקה, מוסיפים שמנת 38%, תמצית וניל ולהקציף עד לפסגות רכות.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, תוך ערבוב אחרי כל 20 שניות עד להמסה ומרקם חלק לחלוטין.
6. יוצקים לקערה שוקולד לבן מומס, ואת החלק הגדול יותר של עיסת המנגו (500 גרם), מיץ לימון, גרידת לימון ומקציפים עד לאיחוד וחלק.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים את הג'לטין בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לתוך הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. שופכים לתבנית צורת הקפיץ ומקפיאים תוך כדי ביצוע הציפוי.
8. ג'לי מנגו: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לו לספוח 10 דקות.
9. בסיר קטן מניחים עיסת מנגו 300 גרם, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. בוחשים עד להמסה ושילוב של הג'לטין. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה.
10. מקררים את העוגה לילה.
הערות:
• אם אתה משתמש במנגו טרי, וודא שהמנגו מתוק.
• במקום להכין מחית מנגו טרייה, תוכלו להשתמש בשימורים.
שפה: אנגלית ::: 1099
עוד ווידאו
- איך מנקים בלנדר מבלי להתאמץ
סודות השפים
- 32 אילתורים חכמים למטבח שלא הכרתם
- פאי תפוחים אמריקאי
סודות מתוקים - הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני
- ריחן - להשתמש ולשמור
הריחן עשיר בטעם וריח ואף מזין ביותר ואפילו חלק חשו
- סטייק כרובית
תוספת מנה טעימה במיוחד
- מניפות פילו במילוי פטריות ותפוחי אדמה
מניפות פילו מדהימות במילוי תפוחי אדמה ופטריות. מטר
- משקה גלידה מרענן
- הנה 10 מתכונים קלים שאפשר להכין במיקרוגל
עוגת שוקולד 0:10 - 3:42 עוגיות צ'יפס צ'יפ
- יצור בקלוואה
תהליך ההכנה של המעדן המזרחי במפען ממוכן
- עוגיות שוקולד-צ'יפס
קטגוריות
תגובות אחרונות
117370 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- אמפנדס [אבי מ.] - כיסוני בצק אפויים דרום אמריקאים במלית בשר
- עוגת פירות קלת הכנה [אבי מ.] - עוגת פירות משומרים קלת הכנה.
- כרוב ממולא [אבי מ.] -
- מאפינס Muffins [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים.
- עוגת מצות ללא אפיה [אבי מ.] - עוגת מצות וקרם שוקולד ללא אפיה וקלת הכנה.
- מרק אפונה ירוקה [אבי מ.] -
- קיש ברוקולי [אבי מ.] - מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת.