Pesto
תפריט
ו', 15 נוב 2019, 23:36
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה מנגו ללא אפייה

עוגת גבינה מנגו זו כל כך עדינה, עשירה וטעימה.
רכיבים:
לבסיס:
  • 8 ביסקוויטים(225 גרם) 
  • 7 כפות (100 גרם) חמאה, מומס,
  •  
למילוי:
  • 2 + 1/4 כוסות (500 גרם) גבינת שמנת
  • 1 כוס (240 מ'ל) שמנת 38%
  • 2 כוסות (500 גרם) מחית מנגו (טריים או משומרים)
  • 330 גרם שוקולד לבן 
  • 2 כפות מיץ לימון
  • גרידת לימון אחד
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת ג'לטין 14 גרם + 70 מ'ל מים קרים
למילוי:
  • 10 גרם אבקת ג'לטין + 50 מ'ל מים קרים
  • 300 גרם מחית / עיסת מנגו
  • 3 כפות (37 גרם) סוכר
  • 100 מ'ל מים

הוראות:
1. במעבד מזון או בשקית ניילון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. להדק לתחתית התבנית של 23 ס'מ. לקרר בפריזר בזמן הכנת המלית.
2. מחית מנגו: (אם אמשתמשים במנגו משומר, דלגו לשלב הבא): חתוך מנגו לקוביות והנח במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מחלקים לשתי מנות, 500 גרם ו-300 גרם. הניחו בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לג'לטין לשגשג כ- 10 דקות.
4. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא רכה וחלקה, מוסיפים שמנת 38%, תמצית וניל ולהקציף עד לפסגות רכות.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, תוך ערבוב אחרי כל 20 שניות עד להמסה ומרקם חלק לחלוטין.
6. יוצקים לקערה שוקולד לבן מומס, ואת החלק הגדול יותר של עיסת המנגו (500 גרם), מיץ לימון, גרידת לימון ומקציפים עד לאיחוד וחלק.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים את הג'לטין בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לתוך הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. שופכים לתבנית צורת הקפיץ ומקפיאים תוך כדי ביצוע הציפוי.
8. ג'לי מנגו: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים.  לתת לו לספוח 10 דקות.
9. בסיר קטן מניחים עיסת מנגו 300 גרם, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. בוחשים עד להמסה ושילוב של הג'לטין. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה.
10. מקררים את העוגה לילה.

הערות:
• אם אתה משתמש במנגו טרי, וודא שהמנגו מתוק.
• במקום להכין מחית מנגו טרייה, תוכלו להשתמש בשימורים.
    
 
שפה: אנגלית ::: 66
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר