עוגת ביסקוויטים עגולה בציפוי שוקולד
מתכון מאתר שופרסל
מצרכים:
לקרם שוקולד:
1+1/2 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
1+1/2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום שופרסל
1 חבילה פודינג בטעם וניל שופרסל
לקרם הווניל:
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
1 חבילה פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל
לביסקוויטים:
1 כוס חלב שופרסל
1 חבילה כפולה ביסקווטים פתי בר שופרסל
לציפוי:
1/2 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
1+1/2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום שופרסל
אופן ההכנה:
לקרם השוקולד:
בקערה מניחים חבילה וחצי של שוקולד מריר עם חצי מיכל של שמנת מתוקה וממיסים בפולסים במיקרוגל.
מניחים לתערובת להצטנן מעט.
בקערת מיקסר מניחים את מיכל השמנת המתוקה עם פודינג הווניל ומקציפים.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
לקרם הווניל:
בקערה נפרדת מקציפים את מיכל השמנת המתוקה עם פודינג הווניל וכוס החלב.
לביסקוויטים:
בקערה מניחים את כוס החלב.
טובלים מחצית מן הביסקוויטים בחלב.
בתבנית עגולה מניחים את הביסקוויטים בשתי שכבות.
מניחים את קרם השוקולד מעל לביסקוויטים ומשטחים.
טובלים את המחצית השנייה של הביסקוויטים בחלב.
מעל קרם השוקולד מסדרים את הביסקוויטים בשתי שכבות.
מניחים את קרם הווניל מעל לביסקוויטים ומשטחים.
לציפוי:
בקערה מניחים חבילה וחצי של שוקולד מריר עם חצי מיכל של שמנת מתוקה וממיסים בפולסים במיקרוגל.
שופכים את השוקולד המומס מעל לעוגה ומעבירים לקירור.
שומרים בקירור עד להגשה.
- כרובית וגזר כבושים
חומרים: ראש כרובית מופרד לפרחים. 3-4 גז
- איך מנקים בלנדר מבלי להתאמץ
סודות השפים
- הכנת סופגניות בקונדיטוריה
האחים עיני בקליפ מיוחד על הכנת הסופגניות כולל טיפי
- הכנת אספרסו
- כישורי סכין - חיתוכי בצל
אין דבר הכרחי יותר מכישורי סכין. צפו בסרטון וידאו
- איך לקלף רימון + מתכון לראש השנה
- 6 טיפים מדהימים למטבח
- ספירלת בטטה על שיפוד
מחממים את הבטטות במיקרוגל חום גבוה כ-4 דקות חותכי
- מנת בריאות קרה
- טיפים וטריקים לחדר האמבטיה
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- עוגת פאדג' שוקולד ודבש [אבי מ.] -
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגה גבינה מהירה [איילה 10] - גבינה וסירופ מייפל
- פאי חצילים פלפלים וגבינה [אבי מ.] -
- רוגלאך מבצק שמרים קר [אבי מ.] - רוגלאך רכים ועשירים.
- טארט תפוחים במלית שקדים [אבי מ.] -
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -