Pesto
תפריט
ב', 25 ינו 2021, 03:26
110463 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה על תחתית פנקייק

מספר מנות - 10
זמן הכנה – 90 דקות
אביזרים: מיקסר ידני קערת ערבוב לקקן תבנית קפיצית עגולה – 24 ס"מ נייר אפייה
מצרכים:
  • 1 תערובת להכנת פנקייק שופרסל
  • 2 כוסות מים (לפי הוראות יצרן על הקופסא)

מצרכים למלית :
  • 500 גרם שמנת חמוצה
  • 2 מיכלים שמנת להקצפה 38% שופרסל
  • 1 כף ג'לטין
  • 2 כפות מים
  • 1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1/2 כוס סוכר

מצרכים לציפוי:
  • 200 גרם פתיבר שופרסל מרוסקים
  • 100 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:
  1. מכינים את הפנקייק לפי הוראות היצרן ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.
  2. אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות ומצננים .
  3. מערבבים את הג'לטין עם 2 כפות מים, מחכים חמש דקות וממיסים אותו כ- 30 שניות במיקרוגל.
  4. בקערה מקציפים יחד שמנת להקצפה, פודינג והג'לטין המומס.
  5. מוסיפים שמנת חמוצה ואבקת הסוכר ומקציפים למלית יציבה.
  6. מעבירים את המלית מעל תחתית הפנקייק. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הפתיבר המרוסק עם חמאה מומסת ומפזרים מעל.
  7. מעבירים לקירור לפחות לילה לפני ההגשה.
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971 בתיאבון!
שפה: עברית ::: 144
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר