ספגטי ללא גלוטן בשמנת פסטו
דרגת קושי - קל
זמן הכנה - 30 דקות
מספר סועדים – עבור 4
אביזרים:
סיר עמוק
מחבת רחבה
מצרכים:
1 חבילת ספגטי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
50 גרם חמאה הולנדית שופרבל
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד וקצוצים
3 שיני שום שופרסל – פרוסות
מים – למילוי הסיר
להגשה:
100 גרם צנוברים קלופים שופרסל
200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל
אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות).
3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים.
4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן,
המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט.
5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש.
6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
זמן הכנה - 30 דקות
מספר סועדים – עבור 4
אביזרים:
סיר עמוק
מחבת רחבה
מצרכים:
1 חבילת ספגטי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
50 גרם חמאה הולנדית שופרבל
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד וקצוצים
3 שיני שום שופרסל – פרוסות
מים – למילוי הסיר
להגשה:
100 גרם צנוברים קלופים שופרסל
200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל
אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות).
3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים.
4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן,
המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט.
5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש.
6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 893
עוד ווידאו
- חיתוכיות גבינה לוטוס
רכיבים: 250 גרם ביסקוויטים ״לוטוס|״ ״(טעם מקור
- לחמניות
זה ביפנית, אבל די ברור.
- איך צולים עוף בתנור
מתכון וטכניקה להכנת עוף צלוי
- חטיפי גרנולה
למדו להכין חטיפי גרנולה בריאים ואורגניים באמצעות מ
- אנטיפסטי בטטה ושומר
דרך פשוטה להכנת אנטיפסטי בריא
- מתכון לפלפלים ממולאים
בועז, כתב "עכבר העיר און ליין", מנסה להת
- ביצים מטוגנות בשמן עמוק
מתכון נהדר לטיגון ביצה
- לחם סודה אירי, חלק 2
חלק שני - הכנה מסורתית של לחם סודה.הכתבה המלאה כאן
- לחמניות תפוח בדבש לראש השנה
לחמניות תפוח יפות ומתוקות לארוחת החג. רעיון מקסים
- חשוב! כיצד לחתוך נכון את הירקות הנפוצים
להלן רשימת הירקות שיוצגו בסרטון 0:00 הקדמה 0:4
קטגוריות
תגובות אחרונות
543480 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת קוקוס אוורירית [אבי מ.] - עוגת קוקוס בחושה וקלילה.
- רגל קרושה [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- סלמון בדבש, חומץ בלסמי וסויה [אבי מ.] -
- עוגיות לשונות חתול [אבי מ.] - עוגיות דקות ועדינות
- קובה חמוסטה [pingwinit] -
- עוגת אגוזים וקוקוס לפסח [belakiz] - עוגה עשירה לפסח