עוגת גבינה קרה וקלילה
חומרים:
לגנאש:
להגשה:
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת פירות היער עם 3 כפות אבקת סוכר כ- 5 דקות ומצננים.
2. מקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב +פודינג בטעם וניל לקרם יציב , מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה הלבנה ומערבבים למסה אחידה.
3. טובלים את הפתיבר במים חמים עם כפית נס קפה.
4. מניחים שכבה אחת בתבנית.
5. מכסים בקרם חוזרים על פעולת הטבילה ועושים שכבה שנייה של פתיבר וקרם מכסים בשכבת של פתיבר.
6. מבשלים גנאש של שוקולד ושמנת מתוקה ושופכים מעל, מצננים במקרר.
הגשה:
חותכים קובייה יפה ושופכים מעל כף גדושה פירות יער.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
- 1 חבילת פתיבר שופרסל
- 1 חבילת פודינג בטעם וניל שופרסל
- 1 שמנת מתוקה שופרסל
- 1 גבינה לבנה
- כוס חלב שופרסל
- 4 כפות אבקת סוכר שופרסל
- צלחת עמוקה לטבילה עם כוס מים רותחים
- כפית גדושה נס קפה שופרסל
לגנאש:
- 150 גרם שוקולד שוויצרי מריר 60% שופרסל
- 1 שמנת מתוקה שופרסל
להגשה:
- 1 חבילה פירות יער שופרסל
- 3 כפות אבקת סוכר שופרסל
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת פירות היער עם 3 כפות אבקת סוכר כ- 5 דקות ומצננים.
2. מקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב +פודינג בטעם וניל לקרם יציב , מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה הלבנה ומערבבים למסה אחידה.
3. טובלים את הפתיבר במים חמים עם כפית נס קפה.
4. מניחים שכבה אחת בתבנית.
5. מכסים בקרם חוזרים על פעולת הטבילה ועושים שכבה שנייה של פתיבר וקרם מכסים בשכבת של פתיבר.
6. מבשלים גנאש של שוקולד ושמנת מתוקה ושופכים מעל, מצננים במקרר.
הגשה:
חותכים קובייה יפה ושופכים מעל כף גדושה פירות יער.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 702
עוד ווידאו
- מאכלי רחוב יפניים מדהימים
כל מי שביקר ביפן לא ויתר עליהם
- מתכון עוגיות אמרטי לפסח
מיכל צפיר והנס ברטלה
- ריבועי גבינה מצופים שוקולד
ריבועי עוגת גבינה בציפוי שוקולד. קלים להכנה ומושלמ
- לחם ללא לישה
אפייה בבית בריאות יוסי בכר
- קוקיס שוקולד הכי עסיסיים
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות מרכיבים: 100 גרם
- מתכון לפלפלים ממולאים
בועז, כתב "עכבר העיר און ליין", מנסה להת
- עוף טנדורי
- איך להכין חומוס בריא
בריא ומומלץ על כל חומוס מוכן קנוי.
- אמנות: אלופי פס הייצור השכונתי
אמנות: ראו איך הם מכינים מזון כשהתורים צפופים
- קרפ ופנקייק
פשוט. יש להחליט רק מה לשים על הפנקייק. מהאתר
קטגוריות
תגובות אחרונות
559030 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל בראוניס [אבי מ.] -
- כרוב אדום חמוץ מתוק [אבי מ.] -
- עוגת שכבות מוס- ללקק את האצבעות [tatuchy] - עוגה מדהימה, מס' שכבות לבחירתכם, הילדים מתים עלייה
- קרוקטים תפוחי אדמה [דוד משה] - באדיבות "דוד משה" - יצרני תפו"א מחבל מעון
- עוגת מוס תות שדה [אבי מ.] -
- כדורי שוקולד קוקוס ודבש [אבי מ.] -
- קיש תרד ועגבניות מיובשות [אבי מ.] - קיש ללא תחתית בצק