Pesto
תפריט
ש', 05 דצמ 2020, 10:11
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספרינג רול מטוגן

מצרכים:
  • 4 דפי פילו
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף ג'ינג'ר
  • 2 בצלי שאלוט פרוסים דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 גזר חתוך לג'וליינים
  • כוס נבטים
  • רבע כרוב
  • מלח, פלפל
  • כפית סוכר
  • 3 כפות סויה

לדבק קמח: 2 כפות קמח, 2-3 כפות מים
להגשה: רוטב צ'ילי מתוק

הכנה:
חותכים כרוב דק
  1. שמים את השמן בווק וכשהוא חם מטגנים את השום, ג'ינג'ר ובצלי שאלוט כדקה.
  2. מוסיפים גזר כרוב ומטגנים דקה, מוסיפים נבטים, עוד דקה.
  3. מוסיפים סויה, סוכר, מלח פלפל מבשלים רגע ומעבירים לקערה שיתקרר.
  4. מכינים דבק קמח (קמח מים)
  5. פורשים את עלי פילו, חותכים לריבועים של 15 ס"מ.
  6. שמים תלולית מילוי במרכז, מגלגלים ומדביקים.
  7. מטגנים בשמן עמוק כמה דקות.
  8. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק
שפה: עברית ::: 73
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר