Pesto
תפריט
ש', 06 מרץ 2021, 06:41
110466 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איך עושים כנפי עוף - בלי עוף

עשוי מיובה - חלבון סויה מיובש בצורת כנפי עוף
מרכיבים
  • 1/2 אריזה יובה – חלבון סויה מיובש בצורת כנפי עוף 150 גרם
  • 1 כף שטוחה תבלין גריל עוף 6 גרם
  • 1 כף שטוחה פפריקה מעושנת 6 גרם
  • 2 כפות שמן צמחי 20 מ"ל
  • 1 כף משחת מיסו בהיר 15 גרם

הוראות הכנה
  1. לקערה עמוקה שופכים את היובה
  2. יוצקים מים עד כיסוי ומשרים כ 15 דקות
  3. מסננים וסוחטים היטב משאריות מים בעזרת מגבת
  4. מחממים שמן במחבת
  5. מוסיפים את תבלין גריל עוף ואת הפפריקה מעושנת ומטגנים מספר שניות
  6. מוסיפים את כף המיסו ובעזרת כף מים ממיסים את המיסו
  7. מוסיפים את יובה למחבת ומערבבים היטב עד שכל היובה נעטפת ברוטב
  8. מטגנים כ-2-3 דקות על חום גבוה עד שהיובה מעט משחימה
  9. מגישים חם עם תוספת של פלפל חריף, כוסברה ומיונז טבעוני
פרטים מלאים בבלוג זה
 
שפה: עברית ::: 102
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר