בורק טורקי אותנטי
חומרים:
אופן הכנה :
https://youtu.be/IU43fuRexCs
- 1 קג קמח
- 2 כוסות ועוד שליש מים (אפשר להוסיף עוד כף עד שתיים של מים אם מרגיש לכם שהבצק צריך )
- 1 כף מלח
- 1 כף חומץ
- 2.5 -2 כוסות שמן
- 400 גרם מוצרלה
- 400 גרם בולגרית מעודנת
- 4 ביצים L
- אם רוצים תרד פשוט לקצוץ (בערך 400 גרם לחצי כמות בצק )
- מעל - ביצה טרופה עם קורט מלח
- 1/2 כוס שומשום
אופן הכנה :
- לקערת המיקסר הכניסו שתי כוסות מים ,מלח ,חומץ וקמח .החלו ללוש הוסיפו תוך.כדי לישה את יתרת המים.
- לושו 8-9 דקות.
- חלקו את הבצק ל-16 כדורים ,הניחו בתבנית ושפכו מעל את השמן .
- תנו לבצק מנוחה שעה לפחות (אם בא לכם אפשר להכניס ללילה במקרר).
- הוציאו ושטחו למעין פיתה . הניחו מכוסה לעוד שעה מנוחה .
- ערבבו את כל חומרי מלית הגבינה
- שמנו טוב את משטח העבודה בשמי של השריית הבצק ופתחו בעדינות כל כדור בצק עד שקיפות .
- מלאו את הבצק וגלגלו לצורת הבורק .זכרו לשמן במהלך הפתיחה בכדי שהבצק לא יתייבש .
- הברישו בביצה ופזרו שומשום. אפו בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד הזהבה .בערך 25-30 דקות
- אם נותר שמן על המגש פשוט נקזו
https://youtu.be/IU43fuRexCs
שפה: עברית ::: 881
עוד ווידאו
- פאי שקשוקה פיקנטי
רעיון נחמד לשקשוקה קצת אחרת
- סלט חצילים וטחינה - שגב משה
- חציל אפוי קריספי
אפשר לזכות בטעם המענג גם ללא טיגון. המתכון:
- צ'יפס תפ״א ובצל קריספי (ללא טיגון, וללא שמן)
200 גרם תפוחי אדמה קלופים 100 גר' בצל 5
- פנקייק, קל ופשוט
כמות: 8 גדולים או 12-15 קטנים/בינוניים (השימוש בכו
- עלי מנגולד ואורז בניחוח הודי
תבשיל קל ובריא של עלי מנגולד
- כרוב ממולא (פולני)
מעדן כרוב ממולא אורז ובשר.
- המדריך למאפי גבינה ובצק פריך לשבועות
שבועות הגיע וזה זמנו של הקיש. רון יוחננוב מסביר אי
- שוו'ארמה בקר בקלות
- איך להמיס ג'לטין בלי להסתבך
קטגוריות
תגובות אחרונות
543470 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פשטידת תירס [אבי מ.] -
- עוגיות שומשום [אבי מ.] - עוגיות שומשום פריכות.
- עוגת סולת [לינואל] -
- פראצל - כעכים רכים [אבי מ.] - גירסה רכה של הבייגל.
- בלינצ'ס ללא ביצים [חלולה] -
- מוס תותים [אבי מ.] -
- עוף ברוטב דבש פיקנטי [אבי מ.] -