המדריך למאפי גבינה ובצק פריך לשבועות
שבועות הגיע וזה זמנו של הקיש. רון יוחננוב מסביר איך מכינים בצק פרמזן פריך ומדהים ורוטב רויאל מנצח שיהפכו את שולחן החג שלכם לחגיגה של קישים – מאפי בצק פריך במילוי גבינות וירקות שכולם אוהבים
שפה: עברית ::: 155
עוד ווידאו
- ה'לוואה הודית
- איך מזלפים
עבודה נכונה עם שקית זילוף
- תפוחי אדמה אפויים עם טוויסט
4 דרכים שונות וקלות להכנה, להגשה נאה ולטעם משגע
- פאי שקשוקה פיקנטי
רעיון נחמד לשקשוקה קצת אחרת
- סטייק בציפוי פלפל שחור
- בצל, ג'ינג'ר ושום
חובה על כל שולחן. נראה כיצד חותכים ומגישים.
- אוסף של 10 טיפים וטריקים למטבח
- גלידת וניל פצפוצי שוקולד
רנטה בן דוד מדיגמה כיצד להכין גלידה ביתית בקלות
- אוזני המן במלית שזיפים של מיקי שמו
- מאכלי רחוב והזריזים שמכינים אותם
קטגוריות
תגובות אחרונות
600640 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה